Fogtmann Logistik A/S har pr. 1. oktober 2021 købt Oland Transport ApS, der har base i Vejle.

Oland Transport ApS, der oprindeligt er etableret af Rune Oland Therkildsen, betjener med sine 30 biler dagligt en række kunder primært hjemhørende i Jylland. Med opkøbet øger Fogtmann Logistik A/S antallet af egne biler, hvilket har stået på ønskelisten igennem længere tid.

I og med at begge virksomheder har kontorer i Vejle, ser vi hos Fogtmann Logistik A/S derfor en enestående mulighed for at udvikle samarbejdet yderligere med nuværende og nye kunder. Planen er, at virksomhederne flytter sammen til et nyt fælles domicil i Vejle den 1. januar 2022.
Indehaver af Oland Transport ApS, Rune Oland Therkildsen, som er ansat som afdelingschef hos Fogtmann Logistik A/S, vil få ansvaret for den daglige drift af aktiviteterne i Vest.

Formålet med opkøbet af Oland Transport ApS er at sikre en optimal betjening af Fogtmann Logistik A/S’ mange kunder – og disses fortsat stigende efterspørgsel, ved en bedre udnyttelse af det samlede potentiale i de to virksomheder, siger Tommy Schulz Puck, CEO i Fogtmann Logistik A/S.

Klaus Fogtmann, ejer af Fogtmann Gruppen fortsætter: Med opkøbet sikrer vi kapacitet på markedet og samtidigt, får vi tilført både viden og erfaring fra Oland Transports mange engagerede medarbejdere, der følger med. Vi ser utrolig meget frem til samarbejdet både med de nye kunder og
kommende kolleger.

Rune Oland Therkildsen, ejer og CEO for Oland Transport ApS udtaler: Virksomheden var egentlig ikke til salg, men Fogtmann Gruppens spændende vækstrejse og ikke mindst grønne profil, var
afgørende for min beslutning om at sælge. Derudover var det også vigtigt for mig, at jeg kunne se mig selv i virksomheden fremadrettet, og det kunne jeg med Fogtmann Gruppen. Jeg kender både forretningen fra min tidligere ansættelse og derudover kender jeg Klaus rigtig godt.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.